INVESTIȚIE – Extinderea şi dotarea ambulatoriului Spitalului TBC din Baia Mare: peste 2,3 milioane de euro

0
376
Spitalul TBC Baia Mare

EXTINDERE SPITAL. Documentaţia tehnico-economice din Studiul de fezabilitate pentru extinderea şi dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Ruşdea” din Baia Mare (cunoscut de localnici sub denumirea Spitalul TBC), aprobată de consilierii municipali, indică o valoare totală a investiției de 10.816.995,45lei (prețul conține TVA), echivalentul a aproximativ 2,3 milioane de euro.

 

Din această sumă, construcția și montajul sunt estimate la 6,7 milioane de lei, iar dotările la aproape 2,5 milioane de lei. Conform studiului de fezabilitate, execuția investiției va dura doi ani și presupune edificarea unui corp nou de clădire cu demisol, parter și patru etaje cu o suprafață totală desfășurată de aproape 1.700 de metri pătrați.

 

Extinderea ambulatoriul de specialitate al spitalului se face prin finanțare prin POR 2014-2020 și este considerată necesară pentru dezvoltarea de noi specialități (alergologie, cardiologie, boli de nutriție) în ambulatoriu integrat al spitalului și spitalizare de zi, care să deservească atât pacienții internați cât și populația arondată.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here