INVESTIȚIE – Alte două mari blocuri din Vișeu de Sus se renovează energetic cu 14,5 milioane de lei

0
335

LICITAȚIE ÎN DESFĂȘURARE. Administrația publică din Vișeu de Sus, controlată de edilul Vasile Coman „Vărzaru’” (PNL), a introdus în licitație publică un nou contract de proiectare și execuție a renovării energetice a două mari blocuri din oraș, la o valoare estimată de 14,5 milioane de lei (exact: 14.545.136,20 lei, sumă care include TVA). Cele două blocuri, T4 și T5, sunt situate pe strada 22 Decembrie 1989, iar finanțarea obiectivului este asigurată în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Ofertele constrructorilor sunt așteptate până la 3 august 2023, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 30%, eperiența a 2 experți-cheie de 10%, termenul de finalizare a proiectului tehnic de 20% – acesta trebuie să fie între 30 de zile și 90 de zile -,  eperiența profesională a 3 experți-cheie angrenați direct în execuția lucrării de 15%, graficul de realizare a lucrării de 25%. Contractul trebuie finalizat în cel mult 21 de luni.

 

Vă reamintim că la începutul lunii trecute, Primăria Vișeu de Sus a mai deschis o licitație similară, care vizează reabilitarea energetică a altor două blocuri de pe strada 22 Decembrie 1989, C8 și 14G, la o valoare estimată de circa 7 milioane de lei – și în acel caz cea mai mare parte a finanțării provine prin PNRR.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here