AVARIE MASIVĂ – Vijelia din noaptea trecută a afectat 5.700 de consumatori de energie electrică și puncte de transformare din 27 de localități din Maramureș: mai mulți copaci au căzut peste liniile electrice

0
724

LUCRĂRI DE REMEDIERE. Vijelia din noaptea trecută, încadrată în Cod portocaliu de urgență și manifestată în centrul și sud-vestul județului Maramureș prin averse, grindină, descărcări electrice și vânt de 70-90 km/h, a cauzat daune semnificative liniilor electrice din 27 de localități, afectând parțial 89 de puncte de transformare, fapt care s-a repercutat asupra a circa 5.700 de consumatori de energie electrică.

 

În acest moment, 8 echipe ale Electrica acționează pentru remedierea defecțiunilor și restabilirea alimentării cu energie electrică în zonele avariate, a informat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

Codul portocaliu, emis în noaptea trecută pentru intervalul orar 22.50-23.50, a vizat localitățile maramureșene Borșa, Vișeu de Sus, Poienile de Sub Munte, Moisei, Săliștea de Sus, Vișeu de Jos, Bârsana, Ruscova, Rona de Sus, Bistra, Strâmtura, Repedea, Ocna Șugatag, Ieud, Săcel, Bogdan Vodă, Călinești, Rozavlea, Dragomirești, Botiza, Petrova, Leordina, Șieu, Poienile Izei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here