INVESTIȚIE – 5,5 milioane de euro pentru modernizarea Stadionului de Atletism din Baia Mare

0
318

PROIECT. Stadionul de Atletism din Baia Mare, care a suferit o ușoară reabilitare în vara acestui an după ce o lungă perioadă de timp a fost într-o accentuată stare de degradare, va fi reabilitat și modernizat în urma unei investiții care totalizează 5,5 milioane de euro. Consilierii municipali au aprobat Studiul de Fezabilitate (SF) a documentaţiei tehnico-economice pentru acest obiectiv.

 

Conform SF-ului, valoarea totală a investiției este de aproape 25 de milioane de lei (respectiv 24.894.989 lei, echivalentul a 5.411.013 euro), la care se adaugă TVA. Durata de realizare a investiției stadionului situat pe Bulevardul Unirii, în apropierea stadionului de rugby și a Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” este de trei ani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here