INVESTIȚIE – 5,5 milioane de euro pentru modernizarea Stadionului de Atletism din Baia Mare

0
227

PROIECT. Stadionul de Atletism din Baia Mare, care a suferit o ușoară reabilitare în vara acestui an după ce o lungă perioadă de timp a fost într-o accentuată stare de degradare, va fi reabilitat și modernizat în urma unei investiții care totalizează 5,5 milioane de euro. Consilierii municipali au aprobat Studiul de Fezabilitate (SF) a documentaţiei tehnico-economice pentru acest obiectiv.

 

Conform SF-ului, valoarea totală a investiției este de aproape 25 de milioane de lei (respectiv 24.894.989 lei, echivalentul a 5.411.013 euro), la care se adaugă TVA. Durata de realizare a investiției stadionului situat pe Bulevardul Unirii, în apropierea stadionului de rugby și a Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” este de trei ani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ