SOCIAL – Azilul de Noapte din Baia Mare își suplimentează capacitatea de cazare pe timpul iernii

0
598

HOTĂRÂRE. Capacitatea centrului “Azil de Noapte” din structura Serviciului Public Asistenţă Socială Baia Mare (serviciu aflat în subordinea Primăriei) a fost stabilită de consilierii municipali la 50 de locuri.

 

Pentru a preîntâmpina problemele sociale care survin în perioada sezonului rece, când adăpostul este solicitat de mai multe persoane fără adăpost, consilierii băimăreni au decis marți, 28 noiembrie 2017, că în timpul iernii numărul de locuri stabilit prin Hotărârea CL poate fi suplimentat în funcție de necesități, respectiv de numărul solicitanților.

 

Azilul de noapte din Baia Mare este situat pe strada Vasile Alecsandri nr. 70, acordă servicii de găzduire și de servire a hranei (între orele 18-8), însă oferă solicitanților și consiliere în vederea accesării formelor de protecție socială de care ar putea beneficia conform legii (masă la cantină, ajutor social, locuință socială sau identificarea unor resurse pentru închirierea unor locuințe etc.).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here