INVESTIGAŢIE – Mâine dimineaţă, în exclusivitate pe 2mnews: Adevărul despre preluarea Casei Tineretului de către Consiliul Judeţean Maramureş

0
188

PROMO. O nouă investigaţie 2mnews va fi făcută publică duminică, 29 ianuarie. Articolul este generat de anunţul preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Gabriel Zetea, conform căruia Casa Tineretului din Baia Mare a trecut, printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Cluj, din proprietatea privată a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret în cea a CJ. Ştirea s-a disipat în spaţiul public consemnată sec, inert, ca şi cum presa ar fi portavocea instituţiei publice.

 

Aflaţi mâine care este adevărul despre această preluare, cum a fost posiblă tranzacţia unei impozante clădiri din proprietate privată în proprietate publică şi care este personajul dual care a pus la cale strategia. O poveste despre manevre politice din cele mai înalte sfere de influenţă, trădări şi interese, o poveste completă despre un caz cu un singur precedent în România.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here