INVESTIGAŢIE – Mâine dimineaţă, în exclusivitate pe 2mnews: Adevărul despre preluarea Casei Tineretului de către Consiliul Judeţean Maramureş

0
100

PROMO. O nouă investigaţie 2mnews va fi făcută publică duminică, 29 ianuarie. Articolul este generat de anunţul preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Gabriel Zetea, conform căruia Casa Tineretului din Baia Mare a trecut, printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Cluj, din proprietatea privată a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret în cea a CJ. Ştirea s-a disipat în spaţiul public consemnată sec, inert, ca şi cum presa ar fi portavocea instituţiei publice.

 

Aflaţi mâine care este adevărul despre această preluare, cum a fost posiblă tranzacţia unei impozante clădiri din proprietate privată în proprietate publică şi care este personajul dual care a pus la cale strategia. O poveste despre manevre politice din cele mai înalte sfere de influenţă, trădări şi interese, o poveste completă despre un caz cu un singur precedent în România.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ