INCREDIBIL – Afiş din WC-ul Serviciului de Paşapoarte din subordinea Instituţiei Prefectului Maramureş

7
2378
Sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Maramureş

SCABROS. În Baia Mare, pe Aleea Şcolii nr. 1 este situat Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Maramureş, entitate aflată în  subordinea Instituţiei Prefectului Maramureş şi condusă de subcomisar de poliţie Călina Liliana Pop. Acum, întrebare de 100 de puncte: poate fi utilizată alăturarea „Instituţia Prefectului Maramureş – scabros”? Nu urmează răspunsul, pentru că aici nu e Radio Erevan, însă urmează o avertizare: îi rugăm pe cei sensibili să nu continue lectura, pentru că urmează o… treabă mare.

 

Un cititor 2mnews a sesizat un fapt – greu de gestionat editorial, tocmai pentru că e scabros, dar obligatoriu de prezentat pentru că a fost generat de un serviciu public din subordinea instituţiei care reprezintă Guvernul în Maramureş. În toaleta Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Maramureş a fost lipit, cu bandă adezivă, un comunicat important, pe care l-am ignora dacă era amplasat în toaleta vreunei cârciumioare de cartier. Fiind însă o instituţie publică, considerăm gestul cel puţin deplasat. Daţi click pe poza afişului şi decideţi.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

7 COMENTARII

  1. …se poate detasa un prefect, dar si un suptprefect la pisoar, dupa urmatoarea mutare a Guvernului; mutarea pisoarului la ghiseu langa un politist comunitar, ar fi o alta solutie binemirositoare…

  2. Am senzatia ca un astfel de anunt este cu adresa directa unor nesimtiti.Nu cred ca au pus anuntul angajatii dar daca ar fi fost nevoie pentru gunoaie umane care nu fac diferenta intre vasul wc si pisuar e ok .Pe cei normali nu poate sa-i deranjeze decat sa-i amuze.Nici o femeie de serviciu nu are obligatia sa curete dupa asfel de caractere.Eu daca as fi trecut pe acolo si as fi vazut astfel de ” opere ” on pisoare la care face referire as fi lipit personal un anunt mult mai dur la romanii nostri plecati afara unde nu arunca o hartie pe jos dar in tara lor cred ca li se cuvine totul ..

  3. Despre ce vorbim aici???Fum fara foc nu exista,fiti siguri ca daca nu s-ar fi cacat careva in pisoar nu aparea acel anunt,asta-i cultura noastra a romanilor,pacat ca acei carora le era destinat acel afis nu prea stiu sa citeasca

  4. In urma prezentului, va raportez ca ne-am autosesizat si am demarat o ancheta interna. Împreună cu Serviciul Resurse Umane, am determinat identitatea angajatului care a redactat si listat anunțul. Va comunicam ca acesta e originar din Moldova si nu a dorit sa lezeze, dansul referindu-se la rugămintea ca utilizatorii sa defecheze din poziția șezut, nu din picioare („pisoare”, in dialect moldovean). Cu stima, lt. Ardelean Moldoveanu.

  5. Mda, cam „imputita treaba”… Pe de alta parte, ma gandesc ca dat fiind specificul acelei institutii, prin sediul ei trece un numar destul de mare de „pasari calatoare” care-si fac pasaport sa plece „in tarile calde” la strans recolta si ce mai strang ei de pe acolo… Asa ca poate vreo croncanitoare din asta o fi lasat un cadou din a sta intr-un loc necuvenit. Si de aici afisul. Femeile de serviciu nu pot fi obligate sa curete asa ceva dupa toti nesimtitii. Sigur, suna vulgar, dar daca ar fi scris defecati in loc de cuvantul ala prost nu cred ca intelegeau si zburatoarele. Poate unora dintre noi ar trebui sa li se faca pasaport numai pentru dus si atunci ar fi mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here