INCIDENT – Incendiu în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic, provocat de unul dintre bolnavi

0
1009

INCENDIU – SPITAL CAVNIC. Luni, 15 martie 2021, în jurul orei 5.00, la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic a avut loc un incendiu. Conform primarului Vladimir Petruț, incendiul a fost cauzat de unul dintre bolnavii internați în spital, care a aruncat o țigară în aerisirea toaletei de la etajul 3 al clădirii.

 

În urma incediului, două dintre saloane au fost afectate. Personalul medical aflat de serviciu a anunțat incidentul la numărul unic, solicitând intervenția pompierilor și a procedat la evacuarea pacienților aflați în pericol. Pentru că SMURD și ISU din localitate au sediul în aceeași clădire, s-a putut interveni operativ. Niciun bolnav și niciun angajat al spitalului nu a suferit în urma incendiului.

 

Spitalul de Psihiatrie din Cavnic a fost verificat pentru siguranță la incendii chiar vineri, 12 martie 2021.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here