COMPETIȚIE – Echipa de fotbal a deținuților din Baia Mare, locul II la cupa penitenciarelor din vestul ţării

0
262

REINTEGRARE SOCIALĂ. Echipa de fotbal a deținuților de la Penitenciarul Baia Mare s-a clasat pe locul II la Cupa Vest, competiție desfășurată la Penitenciarul Oradea, la care au participat echipele de fotbal din șapte penitenciare din zona de vest a ţării. De asemenea, titlul de golgheter al competiției i-a revenit unui deținut din echipa Penitenciarului Baia Mare.

 

În finală, cei din Baia Mare au fost învinși de câștigătorii primei ediții, echipa deţinuţilor Penitenciarului Timişoara – pe locul III s-a clasat Penitenciarul Deva, care a dispus în finala mică de Penitenciarul Arad.

 

Acest gen de competiții sportive fac parte dintr-o serie de activităţi socio-culturale, organizate în scopul creșterii şanselor de reintegrare socială, prin menţinerea echilibrului comportamental al persoanelor private de libertate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here