LIGA A III-A – Fotbal Comuna Recea își consolidează poziția de lider al seriei după o nouă victorie

0
157

FOTBAL. În etapa a 5-a a Ligii a III-a, echipa maramureșeană și-a consolidat poziția de lider al Seriei a V-a în urma unei noi victorii, 2-0 (1-0), obținută pe teren propriu în dauna celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. Scorul a fost deschis de portarul Alin Bota, în minutul 40, din penalty, gol care a consemnat și rezultatul la pauză. Scorul final a fost stabilit în minutele de prelungiri, prin golul înscris de Alexandru Oltean (min. 90+2).

 

Recea continuă să se claseze pe prima poziție a clasamentului și să-și păstreze invincibilitatea după 4 victorii și un egal (13 puncte). În etapa următoare, în 28 septembrie, echipa maramureșeană antrenată de Romică Buia, care și-a stabilit din nou ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a, va juca în deplasare, la Someșeni, cu Sănătatea Cluj-Napoca.

 

Cealaltă echipă maramureșeană din Liga a III-a, Minaur Baia Mare, joacă astăzi, pe teren propriu, cu Industria Galda de Jos.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here