ÎNCEPEREA SESIUNII PARLAMENTARE – Senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș, angajament liberal pentru 2024

0
68
Cristian Niculescu-Țâgârlaș, senator PNL de Maramureș

RETROSPECTIVĂ. La începerea noii sesiuni parlamentare, senatorul liberal Cristian Niculescu-Țâgârlaș a făcut o scurtă analiză retrospectivă a mandatului, lansând și un angajament privind realizarea obiectivelor pe anul 2024: „În 1 februarie am început o nouă sesiune parlamentară, perioadă de muncă intensă cu multiple oportunități și provocări, pe care sunt determinat să le abordez cu maximă încredere și implicare. Sunt hotărât și motivat în actictivitate, scopul meu fiind de a aduce, în continuare, schimbări pozitive în viața concetățenilor mei din Maramureș.”

 

În ultimii trei ani de mandat, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș a depus eforturi consistente pentru dezvoltarea economică și socială a Maramureșului, progresul și promovarea României atât pe plan intern cât și prin activitatea la APCE și în misiunile internaționale.

 

Ca parte a angajamentul personal asumat față de comunitatea maramureșeană pe care o reprezintă, senatorul liberal a contribuit la elaborarea a 136 de inițiative legislative din care 45 sunt deja valorificate și transformate în legi.

 

Responsabilitatea de a reprezenta maramureșenii s-a materializat în activitatea din comisii, plenul Senatului și din ședințele reunite ale celor două camere ale Parlamentului, unde a acționat cu fermitate pentru susținerea și aprobarea proiectelor favorabile dezvoltării județului.

 

Ca o recunoaștere a meritelor și activității parlamentare din cei trei ani de mandat, colegii senatori l-au reconfirmat în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Senatul României și l-au susținut pentru continuarea activității ca vicelider al grupului parlamentar PNL.

 

Vă mulțumesc sincer pentru susținerea acordată în perioada celor trei ani iar eu vă promit că voi continua să lupt pentru interesele maramureșenilor. Sunt ferm convins, că doar împreună avem capacitatea de a realiza schimbări semnificative, necesare pentru o nouă calitate a vieții în toate comunitățile noastre, a concluzionat Cristian Niculescu-Țâgârlaș, senator liberal de Maramureș.

Biroul parlamentar al senatorului Cristian Niculescu-ȚâgârlașATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here