DECIZIE – Au fost scoase la concurs posturile de președinte al Tribunalului Maramureș și cele de președinte la 4 judecătorii din județ

1
2216

MAGISTRAȚI MARAMUREȘ. În perioada martie-mai 2024, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va derula concursul pentru numirea în funcția de președinte la mai multe instanțe la care se vacantează sau sunt vacantate posturile de conducere. Printre acestea și cel de președinte al Tribunalului Maramureș, dar și posturile de președinte al judecătoriile Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș și Dragomirești.

 

În acest moment, dintre posturile de președinte scoase la concurs, doar postul de președinte al Tribunalului este ocupat prin concurs, de Alexandru Lucian Verdeș, însă acest post se vacantează începând cu 16 iulie 2024. Cele 4 posturi de președinte la judecătoriile din Maramureș (mai puțin cel de la Judecătoria Baia Mare, unde este ocupat prin concurs până în 22 august 2026 de Alina Dana Nechita) sunt ocupate prin delegare, astfel: la Sighetu Marmației de Veronica Elisabeta Gavriș-Todincă (până la 22 februarie 2024), la Vișeu de Sus de Vasile Florin Fărâmă (până la 12 iulie 2024), Târgu Lăpuș de Gabriel Mihai Tulici (până la 12 iulie 2024) și la Dragomirești de Ligia Maria Coman (până la 16 iulie 2024).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Mari „personalități”, „tari” „concursuri” ! La ce se mai „ostenesc” cu concursuri, când tot se numesc unii pe alții ???
    Justiție pe măsură ! Câștigă cine trebuie și la magistrați (a devenit un apelativ prea inalt, cum ridicolă se cheama funcția de președinte fără subordonați ) și în procesele pe care aceștia le judecă…cu un „ochi la slănină și cu unul la brânză”. Deprimant !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here