INAUGURARE – Cărturești deschide cea de-a doua librărie în Baia-Mare, în centrul comercial Baia Mare Value Centre

0
346

BAIA MARE – LIBRĂRIE. Joi, 18 aprilie 2024, de la ora 12.00, în centrul comercial Baia Mare Value Centre (Bulevardul Regele Mihai I nr. 53) are loc inaugurarea celei de-a doua librării Cărturești din Baia Mare.

 

Noua librărie Cărturești a fost organizată pe un spațiu de 200 mp și găzduiește o varietate de titluri în limbile română și engleză, cuprinzând și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile manga și comics. Selecția este completată de branduri deja cunoscute și îndrăgite în rețeaua de librării Cărturești, precum Moleskine, Paperblanks, Legami și Kikkerland.

 

Primii 1.000 de cititori vor primi un cadou la orice achiziție din noua librărie Cărturești și la ora 18.00 vor putea asista de un moment muzical inedit, susținut de Cvartetul Euroart (Marius Lengel – vioara I, Tudor Raț – vioara II, Petru Damșa – pian și Mihai Corlan – violă) – cvartetul este parte a Fundației Culturale Euroart, care de la înființarea sa, în 1993, propune proiecte și inițiative pentru a susține și dezvolta cultura în Baia Mare și, mai presus de tot, dorește permanentizarea vieții cultural-muzicale în oraș prin crearea unei filarmonici.

 

* Foto generică: @Cărturești



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here