ÎN DIFICULTATE – O fabrică din Baia Mare, cu cifră de afaceri de 3,5 milioane de lei și profit, și-a cerut insolvența

0
10553

INSOLVENȚĂ. Producătorul de peleți Biobosco SRL din Baia Mare, care produce pe strada Fabricii, și-a cerut insolvența. Firma a închis anul 2022 cu o cifră de afaceri de 3,54 milioane de lei și un profit net de 118.434 lei, indicatori financiari realizați cu 8 angajați, dar și cu datorii de aproape 2 milioane de lei.

 

Societatea băimăreană, deținută de Nicolae Daniel Mezei și Daniel Iulian Trif (asociați în procente egale), a mai trecut printr-un moment dificil în 2019, în vara acelui an cerându-și insolvența, însă ulterior renunțând la solicitare. Firma este liderul județean la categoria microîntreprinderi în domeniul fabricării produselor din lemn și plută, altele decât cele de mobilier.

 

Cererea de deschidere a procedurii de insolvență a fost înregistrată la începutul acestei săptămâni, urmând să fie soluționată de magistratul desemnat al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here