BAIA MARE – Investiție de 1,25 milioane de lei la Hotelul Rivulus din centrul municipiului

0
4338

INVESTIȚIE – HOTEL BAIA MARE. Hotelul Rivulus din centrul municipiului Baia Mare, localizat pe strada Culturii nr. 3, va fi supus unor lucrări de reabilitare energetică care implică o investiție de 1,25 milioane de lei (exact: 1.254.954,42 lei), finanțarea provenind în procente egale (50%) din fondurile proprietarului (firma Bilardi Product, controlată de Ioan Hoban) și ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (din fondurile europene destinate independenței energetice a companiilor).

 

Lucrările vor presupune anveloparea clădirii și înlocuirea geamurilor termopan cu geamuri tripan (triple), care oferă o izolare termică mai bună, zgomot redus și protecție solară. Proiectul, care deține deja autorizație de construire, prevede finalizarea lucrărilor până la sfârșitul acestui an. Implementarea proiectului de anvelopare termică și de înlocuire a geamurilor cu vitraje tripan va duce la o reducere a consumului de energie al hotelului de 15-20%, a precizat, pentru 2mnews, Ioan Hoban.

 

Firma care administrează Hotelul Rivulus (fost București, în perioada comunistă), Bilardi Product, a avut anul trecut cel mai bun an din ultimii 15 (și al treilea din întreaga istorie economică a firmei), înregistrând o cifră de afaceri de 3,77 milioane de lei și un profit net de 425.000 lei obținut cu 32 de angajați.

* Foto: @Hotel Rivulus

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here