IDENTITĂȚILE CÂȘTIGĂTORILOR – Contract de aproape 7 milioane de lei, semnat la Vișeu de Sus pentru reabilitarea a două mari blocuri de locuințe

0
1708

INVESTIȚIE ÎN RENOVARE. Administrația din Vișeu de Sus a semnat la începutul acestei luni un contract în valoare de aproape 7 milioane de lei (exact: 6.864.739,78, sumă care include TVA) și care vizează proiectarea și execuția lucrărilor de renovare energetică a două mari blocuri din urbe, ambele localizate pe strada 22 Decembrie 1989 (blocurile C8 și 14G).

 

Contractul a fost semnat cu unicul ofertant, asocierea de firme Conrep SA din Vișeu de Sus (lider de asociere) & Aedilis Proiect SRL din Baia Mare & TSM Technology Speed Montaj SRL din Vișeu de Sus și include lucrări de reabilitare termică la anvelopa clădirilor, reabilitarea termică a sistemului de încălzire și de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei pentru consum propriu, modernizarea sistemelor de climatizare și a instalațiilor de iluminat și montarea unor sisteme de umbrire pentru sezonul cald.

 

Conrep SA din Vișeu de Sus este specializată pe lucrări de construcție și este controlată scriptic de  Ileana Urda (45%, originară din Ruscova) și Alexandru Cenușă (41%, originar din Câmpulung Moldovenesc – jud. Suceava). În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 50,62 milioane de lei și un profit net de aproape 3 milioane de lei (al treilea cel mai mare din istoria economică a societății), realizat cu 161 de angajați.
 
Aedilis Proiect SRL din Baia Mare este specializată pe proiectare și consultanță și este controlată de Florin Dan Floruț din postură de unic asociat. În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 4,79 milioane de lei și un profit net de 1,72 milioane de lei, realizat cu 14 angajați.
 
TSM Technology Speed Montaj SRL din Vișeu de Sus este fosta Specialități Din Maramu SRL (fondată ca restaurant) și este specializată pe fabricarea ușilor și ferestrelor, fiind proprietatea fostului consiler județean PSD Sorin Ilie Vlad (care mai deține o firmă cu profil similar: Trans.Com.Sorin SRL, precum și asocieri în alte firme de diferite specializări: jocuri de noroc, plasarea forței de muncă, bar, construcții). Firma, fondată doar în urmă cu 2 ani, are 4 angajați și la finalul anului 2022 a raportat o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de lei și un profit net de circa 604.000 lei.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here