DECIZIE – De astăzi a intrat în vigoare amendamentul consilierului local Gavra: toți copiii circulă gratuit cu trenulețul din parc

0
2747

TRENULEȚUL DIN PARC. În perioada 14-30 iunie 2022, toți copiii vor putea circula gratuit cu trenulețul de agrement din Parcul Municipal Regina Maria din Baia Mare, potrivit unui amendament al consilierului local Bogdănel Gavra adoptat de plenul forului deliberativ al orașului.

 

Am observat că în proiectul inițial, propus de Executiv, gratuitatea se finaliza în 13 iunie, odată cu acea sărbătoare organizată în special pentru copii. Ținând cont că e vacanță și că după acești ultimi doi ani dificili în special pentru cei mici, le-am propus colegilor din Consiliul Local să prelungim această gratuitate pentru toată luna iunie, pentru că nu-i niciun capăt de țară.

„Acel amendament a fost aprobat inițial în Comisia juridică, integrare europeană, cultură, învățământ, tineret, sport și protecție socială, iar apoi a fost adoptat de plenul Consiliului Local, fapt care mă bucură și mă determină să-mi exprim recunoștința pentru colegii mei, care au determinat Executivul să prelungească perioada de gratuitate pentru copiii care circulă cu trenulețul de agrement din Parcul Mare”, a explicat consilierul Bogdănel Gavra.

 

În aceeași ședință a Consiliului Local Baia Mare, Executivul Primăriei a introdus încă două amendamente (aprobate de forul deliberativ), conform cărora din 1 iulie, pe toată perioada anului în care circulă trenulețul, accesul copiilor să fie gratuit între orele 10-12, de gratuitate urmând să beneficieze și grupurile organizate de copii de grădiniță și din ciclul primar în perioada activităților extrașcolare, în baza unei solicitări prealabile din partea unității de învățământ.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here