IDENTITATE – Cine execută cu 4,8 milioane de lei extinderea sediului Ambulanței județene din Maramureș

0
2157

CONTRACT DE EXECUȚIE. Administrația județeană a Maramureșului, controlată de Ionel Bogdan (PNL), a semnat un contract în valoare de 4,8 milioane de lei (exact: 4.829.743,71 lei, sumă care include TVA), care vizează execuția lucrărilor de extindere a Serviciului de Ambulanță Județean , prin supraetajarea service-ului și construirea de birouri. Contractul a fost semnat la 23 ianuarie 2024 cu ICEP SRL din Bușag (sat aparținător de orașul Tăuții Măgherăuș), firmă specializată în sisteme de instalații pentru construcții și lucrări de construcții-montaj civile și industriale.

 

Firma, care este controlată de băimărenii Mihai Liviu Moldovan (42 de ani) și Bogdan Marius Buzgău (40 de ani) – asociați în procente egale -, trebuie să finalizeze lucrările de extindere a sediului Ambulanței județene în 12 luni. Decizia a urmat strategia deja clasicizată: 3 oferte, 2 respinse (una declarată inacceptabilă, una retrasă), iar oferta acceptată, declarată conformă și câștigătoare.

 

Conform contractului, va fi etajat service-ul Seviciului de Ambulanta Județean, extinderea fiind de circa 500 mp (de asemenea, se va termoizola corpul de clădire va fi schimbată tâmplăria, se va reface structura de rezistență, se va monta o scară exterioară metalică, se vor reface finisajele interioare,  interioare si exterioare, instalațiile termice, sanitare și electrice și se vor monta instalații de avertizare, iluminat etc. în caz de incendiu).

În ultimii 2 ani, ICEP a contractat cu CJ Maramureș alte 4 lucrări care totalizează peste 20 de milioane de lei (exact: 20.412.961,50 lei, sumă care include TVA): instalarea sistemului de detectare/semnalizare/alarmare a concentrației de oxigen și modernizarea/extinderea infrastructurii electrice și de fluide medicale la Spitalul Județean din Baia Mare, reabilitarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean, reparații capitale la Palatul Administrativ, reabilitare și amenajare la Casa Petőfi Baia Mare.

 

În 2022, firma a închis cu o cifră de afaceri de 19,27 milioane de lei și un profit net de 1,31 milioane de lei, indicatori financiari realizați cu 27 de angajați, dar și cu datorii de 8,36 milioane de lei.

 

* Foto: @Ambulanța Maramureș

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here