HANDBAL – Minaur Baia Mare învinge CSU Politehnica Timișoara și se distanțează în clasament

0
429
Alexandru Farcaș - CS Minaur, se înalță și înscrie (credit foto: Paul Ursachi, upfoto.ro)

VICTORIE CLARĂ. Într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a campionatului Diviziei A, seria B, CS Minaur Baia Mare a învins astăzi, cu 39-26 (24-13), pe Politehnica Timișoara, reușind astfel, cu un total de 40 de puncte acumulate până acum, să se distanțeze la 5 puncte de urmăritoarea sa (CSM Oradea, care mai are însă de disputat o partidă cu Academia de Handbal Minaur).

 

Meciul găzduit în această seară de sala polivalentă „Lascăr Pană” a fost arbitrat de cuplul R. Ardelean (Bihor) – M. Botez (Arad). Cum băimărenii urmau să confrunte echipa de pe ultimul loc în clasament, emoțiile au fost ca și inexistente, Minaur conducând ostilitățile pe toată durata partidei. Mai mult chiar, Alexandru Sabou și Bogdan Mihai au fost odihniți, însă chiar și în condițiile unei formule experimentale, băieții antrenați de Raul Fotonea au reușit să se impună fără probleme.

 

Etapa viitoare, a 17-a, CS Minaur va sta, viitorul meci urmând să-l dispute pe 18 martie, în etapa a 18-a, împotriva Universității Craiova.

 

CS Minaur: Alexandru Bucătaru (1 gol), Paul Simulescu – Yurii Pop (6 goluri), Benjamin Szabo (6), Cristian Bodnărescu (6), Alin Câmpan (5), Răzvan Mledenciu (5), Alexandru Farcaș (3), Robert Nagy (1), Tudor Botea, Călin Căbuț (1), Tudor Marta (1), Daniel Mureșan.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here