HANDBAL MASCULIN – Minaur debutează în Liga Națională pe 19 august, pe teren propriu, cu CSM Vaslui

0
220

LIGA NAȚIONALĂ. Echipa masculină a clubului Minaur Baia Mare începe sezonul 2020-2021 pe 19 august, cu un meci pe teren propriu în compania echipei CSM Vaslui. Turul acestei ediții a Ligii Zimbrilor, la care vor participa 16 echipe, se încheie în 21 noiembrie 2020, iar returul se desfășoară în perioada 28 noiembrie 2020 – 17 aprilie 2021.

 

Ediția trecută a campionatul a fost înghețată, în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, ierarhiile rămânând cele din momentul întreruperii campionatului. La momentul întreruperii campionatului, Minaur Baia Mare ocupa locul 3, urmând să reprezinte România în Cupa EHF, a treia competiție valorică organizată de EHF.

 

* Foto: Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here