HANDBAL FEMININ – A doua victorie într-un meci oficial din 2019 pentru CS Minaur

0
140
Helena Ryšánková (sursa foto: minaur.ro, autor: Szasz Csilla)

LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 12 ianuarie, în Baia Mare, într-o partidă care a contat pentru etapa a 12-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CS Minaur a învins-o pe HC Zalău cu 23-21 (11-12), aceasta fiind a doua victorie din 2019 pentru echipa băimăreană, clasată acum pe locul 3, cu 19 puncte, la mare distanță de SCM Râmnicu Vâlcea (30 puncte din 10 meciuri) și CSM Bucureşti (27 de puncte din 10 meciuri).

 

Marcatoarele meciului disputat astăzi au fost: pentru Minaur – Rysankova (în foto – 7 goluri), Lisewska (5 goluri), Shterjova (5 goluri), Burlacenko (4 goluri), Taivan (2 goluri), iar pentru HC Zalău – Constantinescu (11 goluri), Abed-Kader (5 goluri), Berbece (2 goluri), Szollosi (1 gol), Panici (1 gol), Nichitean (1 gol).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here