HANDBAL – CS Minaur a câștigat la mare luptă prima partidă de la „Trofeul Minaur”

0
42
sursa foto: minaur.ro

VICTORIE. Băimărenii de la Minaur au debutat cu dreptul în competiția care se desfășoară la finalul acestei săptămâni în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, învingându-i cu scorul de 25-24 (13-12) pe cei de la CSM Satu Mare (echipă aflată pe locul 13 în clasamentul Ligii Naționale).

 

În cel de-al doilea meci al zilei, disputat ieri, de la ora 19, AHC Potaissa Turda (echipă de Liga Națională, unde ocupă locul 4),  a învins pe CSM Oradea (locul 2 în Divizia A), cu scorul de 36-20 (14-11).

 

Astăzi sunt programate următoarele două partide din cadrul competiției: CSM Satu Mare – CSM Oradea, de la ora 13, și  CS Minaur – AHC Potaissa Turda, de la ora 14.45. Intrarea la meciurile din Sala Polivalentă „Lascăr Pană” este liberă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ