HANDBAL – CS Minaur a câștigat la mare luptă prima partidă de la „Trofeul Minaur”

0
85
sursa foto: minaur.ro

VICTORIE. Băimărenii de la Minaur au debutat cu dreptul în competiția care se desfășoară la finalul acestei săptămâni în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, învingându-i cu scorul de 25-24 (13-12) pe cei de la CSM Satu Mare (echipă aflată pe locul 13 în clasamentul Ligii Naționale).

 

În cel de-al doilea meci al zilei, disputat ieri, de la ora 19, AHC Potaissa Turda (echipă de Liga Națională, unde ocupă locul 4),  a învins pe CSM Oradea (locul 2 în Divizia A), cu scorul de 36-20 (14-11).

 

Astăzi sunt programate următoarele două partide din cadrul competiției: CSM Satu Mare – CSM Oradea, de la ora 13, și  CS Minaur – AHC Potaissa Turda, de la ora 14.45. Intrarea la meciurile din Sala Polivalentă „Lascăr Pană” este liberă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here