RUGBY – CSM Știința Baia Mare a început pregătirile pentru returul SuperLigii

0
121

REUNIRE. Lotul vicecampioanei naționale și deținătoarei Cupei, CSM Știința Baia Mare, s-a reunit în cursul acestei săptămâni, sub comanda antrenorului secund, Vasile Lucaci, pentru a relua pregătirile în vederea returului de campionat.

 

Echipa „zimbrilor” va susține pentru început câteva ședințe de antrenament destinate reacomodării la efort, precum și o serie de teste fizice – acestea urmând a se desfășura la Baia Mare – în funcție și de starea vremii – în aer liber sau în sală. În perioada imediat următoare, se dorește susținerea unor meciuri de pregătire, în funcție și de programul celorlalte echipe aflate la o distanță convenabilă pentru deplasare.

 

De luni 23 ianuarie, lotul se va afla în formulă aproape completă, urmând să se alăture celor prezenți deja în pregătire și jucătorii străini. Cinci dintre membrii lotului băimărean (Constantin Pristăviță, Luke Samoa, Johannes Van Herden, Cristian Chirică și Andrei Iurea ) au primit convocări la echipa națională, care își va începe și ea în curând pregătirile pentru campania de calificare la Cupa Mondială din 2019, așa că se vor prezenta pe data de 29 ianuarie în cantonamentul „stejarilor” de la Izvorani.

 

Antrenorul principal al grupării, Eugen Apjok, se află și el deja la Izvorani, fiind în cantonament cu lotul național U20.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here