GREŞEALĂ – Călin Bota, preşedinte interimar PNL, somat de Cristian Buşoi să revoce hotărârea prin care a demis conducerea PNL Sighet

0
641
Călin Bota

SOMAŢIE. Urmare a deciziei Comisiei Organizatorice de Alegeri (COA) a PNL Maramureş, for prezidat de Călin Bota, prin care între Biroul Permanent Local al PNL Sighetu Marmaţiei, format din 59 de persoane, a fost destituit şi înlocuit cu alte 10 persoane „fidele favoritului pentru şefia PNL Maramureş” (Ionel Bogdan), sighetenii au mers la Bucureşti reclamând abuzul şi încălcarea Statutului.

 

Forul central a decis să-i ceară lui Bota revocarea hotărârii. Vă redăm solicitarea:

 

„Către PNL Maramureş,

În atenţia domnului Călin Bota, preşedinte CODA

 

Având în vedere prevederile Deciziei BPN nr. 12 din 13 martie 2017 şi a faptului că filiala PNL Maramureş se află în proces de alegeri interne, solicităm CODA să revoce decizia de demitere a întregii structuri a BPL Sighetu Marmaţiei.

 

Sectretar general interimar,

Cristian Buşoi”

 

Aşadar, Bota şi cei nouă „meşteri mari” din COA Maramureş sunt nevoiţi să îndrepte o încălcare a Statutului PNL şi să revină asupra unei decizii despre care, la vremea respectivă, au clamat că e „perfect legală”. N-a fost. Între timp, cei trimişi de Bota să conducă filiala Sighetu Marmaţiei au înlocuit yala de la sediu, adică „s-au băgat la cheltuieli”, fapt pentru care îi solicităm lui Bota să-i despăgubească, măcar, dacă tot i-a făcut de ruşine.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here