GREŞEALĂ – Călin Bota, preşedinte interimar PNL, somat de Cristian Buşoi să revoce hotărârea prin care a demis conducerea PNL Sighet

0
491
Călin Bota

SOMAŢIE. Urmare a deciziei Comisiei Organizatorice de Alegeri (COA) a PNL Maramureş, for prezidat de Călin Bota, prin care între Biroul Permanent Local al PNL Sighetu Marmaţiei, format din 59 de persoane, a fost destituit şi înlocuit cu alte 10 persoane „fidele favoritului pentru şefia PNL Maramureş” (Ionel Bogdan), sighetenii au mers la Bucureşti reclamând abuzul şi încălcarea Statutului.

 

Forul central a decis să-i ceară lui Bota revocarea hotărârii. Vă redăm solicitarea:

 

„Către PNL Maramureş,

În atenţia domnului Călin Bota, preşedinte CODA

 

Având în vedere prevederile Deciziei BPN nr. 12 din 13 martie 2017 şi a faptului că filiala PNL Maramureş se află în proces de alegeri interne, solicităm CODA să revoce decizia de demitere a întregii structuri a BPL Sighetu Marmaţiei.

 

Sectretar general interimar,

Cristian Buşoi”

 

Aşadar, Bota şi cei nouă „meşteri mari” din COA Maramureş sunt nevoiţi să îndrepte o încălcare a Statutului PNL şi să revină asupra unei decizii despre care, la vremea respectivă, au clamat că e „perfect legală”. N-a fost. Între timp, cei trimişi de Bota să conducă filiala Sighetu Marmaţiei au înlocuit yala de la sediu, adică „s-au băgat la cheltuieli”, fapt pentru care îi solicităm lui Bota să-i despăgubească, măcar, dacă tot i-a făcut de ruşine.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ