REACȚIE – Deputat Adrian Todoran, pentru Zetea: Retrageţi-i condamnatului Liviu Dragnea titlul de „Ambasador al Turismului Maramureşean”!

0
381
Adrian Todoran
Adrian Todoran

SCRISOARE DESCHISĂ. “Domnule Gabriel Valer Zetea, vă solicit să retrageţi de urgenţă titlul de „Ambasador al Turismului Maramureşean” pe care i l-aţi acordat în urmă cu doi ani condamnatului penal Liviu Dragnea.

 

Poate nu ştiţi, fiind prea prins cu drumurile de Bucureşti, dar Maramureşul are valorile sale reale, respectate de toată lumea. Sper ca măcar în ceasul al 12-lea să înţegeţi mesajul maramureşenilor şi să nu vă doriţi o nouă ieşire în stradă a acestora, pentru a repara ruşinea pe care aţi produs-o unui judeţ întreg cu acea gafă de proporţii.

 

E momentul să aveţi decenţa şi demnitatea să recunoaşteţi voinţa maramureşenilor, care v-au arătat acum mai mult ca oricând dezaprobarea pentru faptul că l-aţi ridicat pe condamnatul penal Liviu Dragnea la rang de cinste în Maramureş. În calitate de lider judeţean al PSD nu onoraţi aceste locuri, iar titlul de Ambasador al Turismului Maramureşean trebuie retras. E momentul adevărului! Domnule Zetea, aveţi puterea de a fi vertical în faţa noastră, a celor care am condamnat decizia luată atunci! Aveţi tăria de a recunoaşte că aţi greşit şi retrageţi-i lui Liviu Dragnea titlul acordat! Este o ruşine pentru Maramureş.

 

Dacă v-aţi aplecat în faţa şefului de partid într-un asemenea mod, făcându-l ambasador al turismului local, cu siguranţă vă puteţi apleca şi în faţa maramureşenilor, cerându-le public scuze. Aveţi datoria morală şi politică să faceţi asta.

 

Retrageţi-i condamnatului Liviu Dragnea titlul de „Ambasador al Turismului Maramureşean”!”

 

Deputat Adrian Todoran



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here