GRATUIT – Premieră în Maramureș: timp de trei zile, la Complexul Astronomic din Baia Mare, show digital fulldome

0
259

DIGITARIUM. Cu ocazia aniversării celor 50 de ani de la inaugurarea planetariului băimărean, în perioada 2-4 iulie 2019, Complexul Astronomic Baia Mare și R.S.A Cosmos – Franța (unul dintre producătorii cei mai renumiți de echipamente digitale de planetariu) vă invită la Digitarium pentru un show digital fulldome în premieră în Maramureș.

 

Prin echipamentul Rover de planetariu digital mobil, vor fi proiectate succesiv, în cupola de 8 metri, două filme demonstrative operate la rezoluție 3k: Sistemul solar și Galaktos. Accesul publicului este gratuit, în limita locurilor disponibile.

 

Spectacolele digitale demonstrative full-dome, care vor fi proiectate în zilele de 2, 3 și 4 iulie 2019, încep de la orele 9.00, 11.00, 13.00 și 15.00, a informat conducerea Complexului Astronomic Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here