SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Vernisaj al unei expoziții cu lucrări de Picasso, Chagall, Kandinsky, Toulouse Lautrec, Renoir, Francis Bacon etc.

0
728

VERNSAJ – ARTĂ. Vineri, 10 iunie, la ora 12.00, în Sala de expoziții temporare a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» (localizat pe strada 1 Mai nr. 8), are loc vernisajul expoziției “Great Artists of the World”, care prezintă una dintre cele mai valoroase și substanțiale colecții particulare de artă din România, cea a avocatului George Șerban.

 

Expoziția cuprinde lucrări de grafică realizate de maeștri ai artei europene din secolele XIX-XX, printre care Picasso, Chagall, Munch, Kandinsky, Toulouse Lautrec, Renoir etc. De asemenea, vor fi prezentate și două opere semnate de Francis Bacon, expuse în premieră în România. Expoziția poate fi vizitată (după programul miercuri-duminică, orele 10-17) până în 11 septembrie 2022, iar publicul poate achiziționa de la standul muzeului suveniruri personalizate cu imagini ale capodoperelor expuse.

 

* Foto: @bihon.ro

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here