ALEGERI – Alex Isac, noul președinte al Clubului Studenților Liberali Maramureș

0
559

ORGANIZARE. Alex Isac este noul președinte al Clubului Studenților Liberali (CSL) Maramureș, fiind ales în această funcție cu majoritatea voturilor exprimate de colegii săi la alegerile din 27 iunie. Alex Isac va reprezenta studenții liberali maramureșeni la nivel local și național, iar împreună cu colegii lui va lupta pentru drepturile tinerilor din Maramureș și din România.

 

Alex Isac, președinte CSL Maramureș: „M-am bucurat să văd că studenții noștri au fost prezenți  într-un număr atât de mare la alegeri și că m-au susținut. Acest lucru  dovedește încă o dată că tinerii liberali sunt uniți, luptă pentru drepturile tinerilor din Maramureș și din România și, totodată, vor să facă o schimbare pentru viitorul țării noastre. Împreună vom realiza proiecte frumoase pentru studenți și astfel vom construi România altfel.”

 

La alegeri au fost prezenți și Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, Mara Mareș, președinte TNL România, și Gabriel Ștețco, președinte TNL Maramureș. Aceștia au fost alături de tinerii studenți, i-au susținut și le-au oferit tot sprijinul de care au nevoie pentru a-și realiza proiectele pe care și le propun.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: „Mă bucură faptul că studenții maramureșeni s-au mobilizat și și-au construit o echipă frumoasă și puternică. Îl felicit pe Alex Isac, îi doresc mult succes și sunt sigur că alături de organizația studenților liberali maramureșeni vom realiza proiecte frumoase care vor dezvolta Maramureșul și România.”

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here