GRATUIT – Cei implicați în turismul maramureșean beneficiază de promovare la Târgul de Turism al României și la târgul de turism din Varșovia (Polonia)

0
324

ANUNȚ. Consiliul Județean Maramureș va participa la Târgul de Turism al României 2023 – Ediția de Toamnă, eveniment care se va desfășura în București, în perioada 9-12 noiembrie, dar și la TT Warsaw – International Travel and Tourism Trade Fair, eveniment care se va desfășura în Varșovia, în perioada 23-25 noiembrie.

 

Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de promovare gratuită în cadrul acestor manifestări. Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/ engleză) la Consiliul Județean Maramureș, camera 20, până în data de 1 noiembrie 2023, acestea urmând să fie distribuite în cadrul celor două târguri. De asemenea, la adresa [email protected] se pot transmite și linkuri către pagini web/ materiale promoționale/ pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online.

 

Totodată, Consiliul Județean Maramureș oferă entităților mai sus amintite și posibilitatea de a se promova direct în cadrul Târgului de Turism al României 2023 – Ediția de Toamnă, prin punerea la dispoziție a unui spațiu dedicat în incinta standului județului Maramureș.

Informații la telefon: 0262.202.581.

 

Ionel-Ovidiu Bogdan – Președinte Consiliul Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here