FOTBAL – Retrogradata în Liga a III-a Minaur Baia Mare, învinsă categoric la Dej de divizionara secundă Unirea

0
492

PREGĂTIRE. Sâmbătă, 8 iulie 2023, pe Stadionul Municipal din Dej, în meci amical, FC Unirea Dej (Liga a II-a) a învins, cu 4-0 (2-0), Minaur Baia Mare (Liga a III-a). Programat inițial la Baia Mare, prima partidă de pregătire a echipei băimărene s-a disputat până la urmă pe terenul dejenilor, echipă care, la fel ca și adversarii, s-a prezentat cu un nou antrenor, Dacian Nastai (în cazul băimărenilor este o revenire a lui Ciprian Danciu, cel cu care echipa a promovat în sezonul 2021-2022 în Liga a II-a, unde nu a reușit să se mențină, retrogradând din nou în al treilea eșalon valoric).

 

Antrenorul Dacian Nastai (Unirea Dej) a început partida cu următorul 11: Pop – Zamfirescu, Burdeț, Negrea, Șuteu, – Chira, Cătinean (cpt.), Stancovici – Ciocan, Fulga, Piftor. Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur Baia Mare) a introdus pe teren următoarea formulă: Băilă (cpt.) – Stoian, Gherman, Potcoavă, Morozan – Matei, Pegza, Raicu, Piroska – Urvanțev, Buciuta.

 

Pentru Unirea a fost al doilea meci de pregătire, după cel din urmă cu o săptămână, cu conjudețeana din Liga a IV-a, ACS Vulturul Mintiu Gherlii, pe care a întrecut-o cu 3-1 (1-0) pe (Liga 4). Astăzi, gazdele au deschis scorul prin Sergiu Ciocan (24 de ani), venit în urmă cu o lună tocmai de la Minaur Baia Mare, stângaciul din atacul Unirii marcând din lovitură liberă în min. 9. După prima jumătate de oră, gazdele conduceau cu 2-0, avantajul fiind majorat de Gabriel Fulga (min. 30), scor cu care s-a intrat la vestiare.

 

În repriza a doua, Unirea și-a păstrat cadența, marcând alte două goluri, primul prin Denis Golda, care în min. 62 a fructificat de o mare eroare a defensivei băimărene, iar al doilea spre finalul partidei, când Cristian Chira a marcat printr-un șut din interiorul careului de 16 metri.

 

Unirea Dej – Minaur Baia Mare: 4-0 (2-0), au marcat Sergiu Ciocan (min. 9), Gabriel Fulga (min. 30), Denis Golda (min. 62), Cristian Chira (min. 85).

 

* Foto arhivă: @Flaviu Buboi / Mediafax Foto via ProSport (Unirea Dej – Minaur Baia Mare, 3 decembrie 2022)

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here