FOTBAL – A fost stabilit programul fazei regionale a Cupei României: Academica Recea, repartizată în grupă cu Ştiinţa Beltiug și Minerul Rodna

0
272

CUPA ROMÂNIEI 2023-2024. Federația Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorți, programul fazei regionale a Cupei României 2023-2024. Aceasta este a doua ediție în care competiția se desfășoară în noul format, în urma căruia din cele 42 de echipe care se vor califica în faza regională, 7 echipe se vor califica în turul I.

 

Câștigătoarele competițiilor din faza pe județ (42 de echipe) au fost împărțite în șapte regiuni, fiecare dintre acestea având câte două grupe a câte trei echipe fiecare. Echipele vor juca în grupe pe principiul fiecare cu fiecare (un singur meci), câștigătoarele grupelor urmând să joace finala regiunii.

 

Câștigătoarea competiției din județul Maramureș, Academica Recea (între timp promovată în Liga a III-a), va face parte din Grupa 2 a Regiunii 2 (cele 6 județe din Nord-Vest), împreună cu câștigătoarele din județele Satu Mare (Ştiinţa Beltiug – cu care va juca pe teren propriu) și Bistrița-Năsăud (Minerul Rodna – cu care va juca în deplasare).

 

Iată programul meciurilor grupei și datele de desfășurare: Academica Recea – Știința Beltiug (12 iulie, ora 18.00), Minerul Rodna – Academica Recea (15 iulie, ora 18.00 – este o reeditare a meciului retur din barajul de promovare în Liga a III-a, la precenta partidă maramureșenii s-au impus cu 1-0), Știința Beltiug – Minerul Rodna (19 iulie, ora 18.00).

 

Dacă se va califica în finala regională, reprezentanta Maramureșului va juca în 22 iulie, de la ora 17.30 cu câștigătoarea din Grupa 1 a Regiunii 2 (care include câștigătoarele din județele Bihor – Diosig Bihardioszeg, Cluj – Vulturul 2020 Mintiu Gherlii și Sălaj – Ardealul Crișeni). Finala (meciul pentru calificarea în turul I) va avea loc în deplasare (pe terenul câștigătoarei Grupei 1 din regiunea 2), de la ora 17.30 (finala are loc într-o singură manșă).

 

* Foto arhivă: @Minerul Rodna (Minerul Rodna – Academica Recea, 24 iunie 2023)

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here