FINANȚARE – Alfabetizare digitală și prevenție în domeniul sănătății pentru peste 100 de copii și tineri romi din comunitățile defavorizate din Baia Mare, în special din zona Craica

0
242

COMUNITĂȚI DEFAVORIZATE. Fundaţia de Voluntari Somaschi din Baia Mare va fi finanțată cu 50.000 de lei de Fundaţia Orange într-un proiect cu impact social, desemnat printre cele 9 proiecte câştigătoare în cadrul programului „Susţine un ONG” (aceasta este o iniţiativă prin care angajaţii Orange se implică activ în acţiuni de voluntariat şi de sprijinire a comunităţilor).

 

În proiectul „Împreună reuşim”, Fundaţia de Voluntari Somaschi îl va avea ca partener pe Marin Mircea Muntean (technical solutions consultant la Orange România). Proiectul vizează creșterea şanselor de integrare a peste 100 de copii şi tineri romi din comunităţile dezavantajate din Baia Mare, în special din zona Craica, prin activităţi de alfabetizare digitală şi activităţi de prevenţie în domeniul sănătăţii, prin educaţie privind igiena, importanța alimentaţiei sănătoase şi conștientizarea riscurilor adicţiilor.

 

Fundația de Voluntari Somaschi este o organizație non-guvernamentală care își desfășoară activitatea din anul 1997 ocupându-se în mod direct de sprijinirea copiilor și tinerilor cu vârste între 8 și 25 ani care au probleme sociale, situații de viață precare, orfani, copiii străzii și alte categorii de copii și tineri care au nevoie de ajutor.

* Foto: @mesalaa.com

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here