FAPT – Trenurile Baia Mare – București și București – Baia Mare au câte 5 ore întârziere, din cauza daunelor cauzate de vijelii în Gheorghieni: locomotivele electrice au fost schimbate cu unele diesel

0
257

CIRCULAȚIE – TRENURI. Trenul 1642 InterRegioNight (IRN) de pe ruta Baia Mare – București (Gara de Nord), care a pornit din Baia Mare miercuri, 26 iulie 2023, la ora 17.50 și trebuia să ajungă la București în această dimineață la ora 6.35, are peste 5 ore de întârziere (300 de minute). CFR Călători a anunţat că întârzierea este cauzată de condiţiile meteorologice nefavorabile în zonele Gheorgheni – Izvorul Mureşului, care au produs deranjamente la infrastructura feroviară (lipsă de tensiune în linia de contact sau căderi copaci pe calea de rulare), fapt pentru care circulația unor trenuri a fost întreruptă temporar.

 

Tot 5 ore de întârziere înregistrează și garnitura IRN 1641, Bucureşti – Baia Mare, care a plecat din Gara București Nord aseară, la ora 21.05 și trebuia să ajungă în Baia Mare în această dimineață, la ora 9.20. După producerea deranjamentelor la infrastructura feroviară, CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură (CFR SA) locomotive cu tracţiune diesel și a precizat că circulaţia trenurilor va fi afectată la nivelul întregii reţele, fiind necesare decalări ale orelor normale de circulaţie pentru asigurarea legăturilor la destinaţia finală pentru toţi pasagerii trenurilor întârziate.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here