FAPT – Patru procurori de la Parchetul Baia Mare, inclusiv prim-procurorul, și-au depus cereri de transfer la Parchetul județean, unde au fost anunțate două posturi vacante

0
1544

MAGISTRAȚI. Patru procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare – Alexandru Brânzei, Mihaela Buda (delegată în funcția de prim-procuror), Mihai Mădălin Carnariu (fost delegat în funcția de prim-procuror al Parchetului Târgu Lăpuș) și Marius Temeian – și-au depus cereri de transfer la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, după ce Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat două posturi de procuror vacante la Parchetul județean din Maramureș.

 

Decizia privind transferurile la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș, care de la 1 ianuarie 2024 este condus de prim-procurorul Ioan Pop (fost șef al DNA în Maramureș în perioada octombrie 2018 – iunie 2021), vor fi soluționate de CSM. Parchetul Maramureș are în subordine cele cinci Parchete municipale și orășenești din județ, respectiv cele din Baia Mare, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș și Dragomirești.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here