FAPT – Investiție de peste 9 milioane de lei în modernizarea rețelei electrice din comuna maramureșeană Cernești

0
486

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Distribuție Energie Electrică România SA, firma Grupului Electrica și cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, investește 9,2 milioane de lei (exact: 9.199.394,97 lei, sumă care include TVA) în modernizarea rețelei electrice din localitatea maramureșeană Cernești, un contract în acest sens fiind introdus în licitație publică joi, 21 decembrie 2023.

 

Lucrările trebuie finalizate într-un an (12 luni) și prevăd proiectări, racorduri și montări de posturi de transformare aeriene, modernizări de rețele de joasă tensiune și branșamente la 5 obiective.

 

Contractul, care așteaptă oferte până la 17 ianuarie 2024, va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here