FAPT – Instgaz, una dintre cele mai profesioniste firme de profil a început lucrările de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaze naturale pe 17 străzi și bulevarde din Baia Mare: investiție de 4,3 milioane de lei

0
1294

INVESTIȚIE ÎN INFRASTRUCTURA DE GAZ – BAIA MARE. Una dintre cele mai profesioniste firme specializate pe lucrări de instalații de gaz, Instgaz din Târgu Mureș, a demarat în Baia Mare lucrările de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaze naturale pe 17 străzi și bulevarde, un proiect investițional de circa 4,3 milioane de lei (exact: 4.294.781,82 lei, sumă care include TVA) al Delgaz Grid SA, companie a holdingului E.ON România (distribuitor de energie electrică și gaze naturale), care operează o reţea de gaze naturale de peste 24.000 km lungime, cu peste 3 milioane de clienţi din 20 de județe, printre care și Maramureș.

 

Lucrările care vizează înlocuirea a circa 4,5 kilometri de conducte și a branșamentelor a gazelor naturale de presiune medie și redusă și care includ străzile Neptun, Jupiter, Saturn, Uranus, Cosmonauților, Lăpușului și Bulevardul Traian nr. 20-36 trebuie finalizate până la finalul lunii iulie 2024, iar cele care vizează bulevardele Decebal, Unirii, Regele Mihai I și străzile Dragoș Vodă, Moldovei, Transilvaniei, Munteniei, Florilor, Culturii și Mărgeanului trebuie finalizate până la finalul lunii octombrie 2024.

 

Firma mureșeană Instgaz, înregistrată în Bărdești (jud. Mureș) și care are 4 sedii secundare (3 în Târgu Mureș și în Toplița, jud. Harghita), aparține familiei Gheorghe Cătălin și Emilia Petronela Simon și a închis anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 64 de milioane de lei (creștere de 86%) și un profit net de circa 16,9 milioane de lei (creștere de 117%), indicatori financiari realizați cu 106 angajați.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here