FAPT – Încep lucrările finale de amenajare a noului parc din Seini: contractul pentru lucrările suplimentare, semnat la o valoare de peste 2 milioane de lei

0
949

SEINI – CONTRACT DE EXECUȚIE SEMNAT. Administrația publică locală din orașul maramureșean Seini, controlată de edilul Gabriela Florica Tulbure (PSD), a semnat contractul de execuție a lucrărilor suplimentare de amenajare a noului parc public, localizat în fosta fermă didactică a Liceului Tehnologic Agricol, la intersecția străzilor Aurel Vlaicu și Sportului.

 

Contractul a fost semnat cu firma Tarr & Tarr SRL la valoarea de peste 2 milioane de lei (exact: 2.126.123,14 lei, sumă care include TVA). Acest obiectiv este finanțat în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional, fiind gestionat prin intermediul ADR Nord-Vest, și vizează îmbunătățirea calității vieții a populației.

 

Concret, obiectivul principal constă în amenajarea zonelor verzi, cărora li se vor da funcţiuni culturale, educative şi de sport/recreere. Practic, pe un teren de circa 40.000 mp se crează 26.100 mp de zone verzi, în care vor fi integrate plante autohtone, aclimatizate, pentru realizarea unui parc.

 

Contractul prevede pregătirea terenului, montarea sistemului automat de irigare, plantarea unui gard viu care va împrejmui parcul, plantarea a 330 de arbori/arbuști/plante, va fi montat gazon pe întreaga suprafață (26.100 mp) și se vot monta accesorii și dotări prevăzute în proiect.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here