DECIZIE – Se pot consulta, din nou, cărțile funciare vechi din arhiva Oficiului de Cadastru din Maramureș

0
1381

CĂRȚI FUNCIARE. Începând de luni, 25 mai 2020, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Maramureș permite, din nou, accesul la arhiva cărților funciare vechi (documente care nu au fost convertite în totalitate în format electronic). Decizia a fost luată “ca urmare a numărului mare de solicitări primite în ultima perioadă”, iar cei persoanele interesate vor avea acces în sediul instituției cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Programul pentru studierea cărţilor funciare este de luni până vineri, între orele 9-14, timpul alocat fiecărei persoane fiind de maximum 30 de minute. Preţul pentru consultarea unei cărţi funciare este de 10 lei/15 minute, iar plata trebuie efectuată (prin ordin de plată sau mandat poștal) în contul de trezorerie al instituției, înainte de înregistrarea cererii.

 

Persoanele interesate, care dețin user și parolă pentru aplicaţia integrată de cadastru şi carte funciară, vor putea beneficia de acest serviciu pe bază de programare, care poate fi făcută online sau telefonic (BCPI Baia Mare: tel. 0262221587, [email protected]; BCPI Sighetu Marmației: tel. 0262319125, [email protected]; BCPI Vișeu de Sus: tel. 0262353755, [email protected]; BCPI Dragomirești: tel. 0262337028, [email protected]; BCPI  Târgu Lăpuș: tel. 0262385309, [email protected]).

 

Solicitantului îi vor fi comunicate ulterior data și ora programării.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here