FAPT – Cine și cu ce sumă a câștigat contractul de reabilitare energetică a Primăriei din Repedea

0
1623

CONTRACT SEMNAT. Administrația publică locală din comuna maramureșeană Repedea, controlată de edilul Ioan Miculaiciuc (PSD – în foto medalion), a semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare energetică a Primăriei din localitate. Contractul a fost semnat la 8 februarie 2024 cu asocierea a două sereleuri din Baia Mare, Production Szasz și Xfinity Security, la valoarea de 1,5 milioane de lei (exact: 1.543.697,68 lei, sumă care include TVA). Cea mai mare parte a finanțării este nerambursabilă, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Liderul asocierii, Production Szasz SRL, este înregistrat în Baia Mare. Firma a fost fondată în 2019 cu obiect principal de activitate activități de interpretare artistică (spectacole), dar în 2021 și-a modificat obiectul în lucrări de construcții a clădirilor. Este deținută de Szász István (asociat unic), originar din Cehu Silvaniei (jud. Sălaj), și a închis anul 2022 cu o cifră de afaceri mai mică decât contractul semnat cu Primăria Repedea (1,5 milioane de lei) și un profit net de circa 44.000 lei, indicatori financiari realizați cu 20 de anagjați, dar și cu datorii de circa 717.000 lei.
Asociatul secundar, Xfinity Security SRL, este înregistrat în Baia Mare. Firma este specializată pe activități de pază și protecție. Este deținută de Călin Vasile Măgurean (asociat unic) și a închis anul 2022 cu o cifră de afaceri mai mică decât contractul semnat cu Primăria Repedea (1,3 milioane de lei) și cu un profit net de circa 299.000 lei, indicatori financiari realizați cu 5 angajați, dar și cu datorii de circa 730.000 lei.

Asocierea de firme a fost unic ofertant. Lucrările trebuie finalizate în 6 luni și trebuie garantate 5 ani.

 

* Foto: @Primăria Repedea

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here