FAPT – Administrația din Recea a scos la licitație un contract de 13,5 milioane de lei pentru asfaltarea a 11,2 kilometri de străzi din satul Lăpușel

0
277

MODERNIZARE STRĂZI – LĂPUȘEL. Administrația din Recea a scos la licitație un contract de 13,5 milioane de lei (exact: 13.537.093,71 lei, sumă care include TVA) pentru asfaltarea a 16 străzi din satul Lăpușel, care totalizează 11,17 kilometri. Investiția prevede modernizarea unor străzi secundare din comuna maramureșeană cu structura rutieră elastică, cu strat de uzură din mixturi asfaltice.

 

Străzile pe care se va interveni cu lucrări sunt Primăverii, Eroilor, Viilor, Beci, Nucului, Rozelor, Stejarului, Trandafirilor, 22 Decembrie, Avram Iancu, Salciei, Ghioceilor, Morii, Crinilor, Teiului și Gării. Contractul, pentru care se așteaptă oferte până la 12 iunie 2023, va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 80%, iar termenul de execuție de 20% – acesta trebuie să fie cuprins între 12 și 24 de luni).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here