FAPT – 9 elevi din Maramureș, admişi în Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

0
1636

COLEGIUL MILITAR. 9 elevi din Maramureș au fost admişi în Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Elevii admişi în acest an în colegiul militar din Alba Iulia au avut medii de admitere cuprinse între 10 şi 9,15 – la fete prima medie a fost 10 iar la băieţi 9,99 (din cei 120 de elevi admiși în acest an, 63 sunt fete și 57 băieţi).

 

Admiterea în colegiile naţionale militare s-a desfăşurat într-o singură etapă, prin repartizare computerizată, în ordinea strict descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile exprimate în fişa de înscriere. Media de admitere s-a calculat conform ponderii mediei generale la evaluarea naţională (80%) şi a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII (20%).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here