FACILITATE – Operatorul de salubritate Drusal a introdus plata facturilor online

1
3844

FACTURI. Societatea care operează serviciul de salubritate în zona municipiului Baia Mare, Drusal, a introdus o nouă facilitate de plată a facturilor, acestea putând fi achitate acum şi online.

 

www.drusal.ro

Cea mai simplă, rapidă şi comodă variantă pentru plata facturii de salubrizare vă oferă şi posibilitatea de a primi detalii despre factură. Pentru asta, e necesar să intraţi pe site-ul web www.drusal.ro şi să vă faceţi un cont (trebuie să completaţi informaţiile referitoare la e-mailul dumneavoastră şi parola de acces a contului pe care vi-l creaţi, apoi veţi primi pe adresa de e-mail un link prin accesarea căruia vă activaţi contul).

 

După activarea contului, utilizatorul primeşte, tot pe adresa de e-mail, datele de logare (pentru autentificare) – aplicaţia vă oferă posibilitatea să vă resetaţi parola, în cazul în care aţi uitat-o, cu un singur click (pe butonul „Resetare parola”), precum şi să vă modificaţi adresa de e-mail cu care v-aţi făcut contul de utilizator.

 

Utilizatorul va putea vizualiza informaţii detaliate despre fiecare factură în parte şi poate alege una sau mai multe facturi pe care doreşte le plătească – practic, după selectarea facturii/facturilor, se deschide pagina „PayU” şi utilizatorul este rugat să completeze datele cardului cu care va efectua plata (pentru a finaliza plata, se dă click pe butonul „Plasează comanda”).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!!! Pe site aveti program pana la ora 19 de ce se inchide chiseul de langa „Butoiasul cu bere” la ora 16? Suntem la munca pana la ora 17 iar online nu pot achita factura…la PRY POINT iar nu se poate…cum pot sa platesc?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here