EXCLUSIV – În Baia Mare se construiește o nouă hală de producție pentru confecții metalice

0
7505

INVESTIȚIE ÎN PRODUCȚIE. Firma băimăreană Crista & Crist SRL, controlată de Halasz Jenö (44 de ani) și specializată în lucrări de construcții civile și industriale și a instalațiilor aferente acestora, va construi o nouă hală de producție a confecțiilor metalice, cu regim de înălțime Parter + Etaj și o suprafață construită desfășurată de 1.075 mp, pe un teren de circa 2.550 mp de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare.

 

Proiectul este avansat pe circuitul pre-execuțional și deține deja mai multe ceritificate, avize, notificări, puncte de vedere (Urbanism, Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Garda de Mediu, Direcția Județeană pentru Cultură Maramureș) necesare demarării efective a investiției.

 

Firma băimăreană a fost implicată până acum în mai multe lucrări din județ (construirea clădirii serviciilor vamale de la Aeroportul Maramureș, a blocului alimentar de la Penitenciarul Baia Mare, amenajări interioare la Consiliul Județean și la Grupul de Pompieri Baia Mare, reabilitări de cladiri publice (sedii de primarii, scoli si camine culturale) în mai multe localități din județ, finisaje interioare și exterioare la ansamblul de clădiri al Aeroportului, la blocuri ANL din Baia Mare etc.).

 

Anul trecut, firma Crista & Crist SRL a derulat afaceri de 11,16 milioane de lei, raportând un profit de 2,57 milioane de lei, realizat cu 23 de angajați. Antreprenorul Halasz mai deține și firma Crista Prompt Distribution SRL (cu o cifră de afaceri de 4,68 milioane de lei), specializată în comerț, prin intermediul căreia desfășoară activitatea de distribuție a produselor electrice de joasă tensiune, accesorii auto, scule și unelte electrice, produse pentru grădină etc.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here