EVENIMENT – În Baia Mare, reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă din întreaga țară

0
258

CONFERINȚĂ. În Baia Mare este în desfășurare cea de-a treia ediție a Conferinței „Medicina de urgență azi”. Evenimentul, în fapt un simpozion destinat medicinei și situațiilor de urgență care și-a propus continuarea dezvoltării sistemului de urgență din România, este organizat de Asociația Prietenii Spitalului “Dr. Constantin Opriș”, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Maramureș, Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gh. Pop de Băsești” al Județului Maramureș și se încheie în 27 ianuarie.

 

Manifestarea, care se adresează personalului medical, paramedical, pompierilor și salvatorilor, în general, și care reunește, în Baia Mare, reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile reprezentative ale situaţiilor de urgenţă din întreaga țară, a debutat astăzi cu un remarcabil exercițiu de salvare, pentru cea de-a doua zi a simpozionului pregătindu-se expuneri a unor teme de interes în zona situațiilor de urgență, prezentate de cele mai de seamă personalități în domeniu.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here