EVENIMENT – A doua ediție a evenimentului „Poveste folk”, organizat în Târgu Lăpuș, reunește artiști de top din România

0
338
Mircea Vintilă

POVESTE FOLK 2022. În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2022, în Sala Maxim din Târgu Lăpuș (localizată pe strada Anton Pann) va avea loc a doua ediție a evenimentului cultural Poveste Folk.

 

În primele doua zile ale evenimentului, seri dedicate folkului, de la ora 18.00, personalități importante ale vieții artistice din România: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Magda Puskas, Teo Boar, Vlady Cnejevici, Dorin Andone, Claudia Șerdan, Eugen Mihăescu, Cristian Buică, Ducu Hotima, Ionuț Mangu, Marius Coșerariu și alții, amfitrion fiind Andrei Partoș. Biletele se gasesc la magazinul Fundamental Com din Târgu Lăpuș și pe www.iabilet.ro

 

Sâmbată, 1 octombrie 2022, la Casa de Cultură din Târgu Lăpuș, de la ora 19.00, vor închide evenimentul actorii Horațiu Mălăele, Mircea Rusu, Dorin Andone, Medeea Marinescu, Teodora Mareș, Ovidiu Cuncea și Alexandru Georgescu, într-un spectacol magistral care se joacă de peste 10 ani cu casa închisă: “Dineu cu proști”, al Teatrului Național din București, în regia regretatului maestru Ion Caramitru.

 

Abonamente (pentru cele trei zile ale evenimentului) se găsesc doar în Târgu Lăpuș, la magazinul Fundamental Com.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here