COMPETIȚIE – Minaur Baia Mare debutează sâmbătă în preliminariile EHF European League cu echipa Ferencvárosi Torna Club Budapesta (Ungaria)

0
202

HANDBAL MASCULIN. Sâmbătă, 27 august, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, în meciul tur din turul I preliminar din EHF European League, CS Minaur Baia Mare va juca cu Ferencvárosi Torna Club Budapesta (Ungaria), returul fiind programat duminică, 4 septembrie, de la ora 17.00 (ora României), în Sala Polivalentă “Elek Gyula Arena” din Budapesta.

 

Cele două partide vor fi arbitrate de brigăzi nordice, turul de Jesper Krikholm Madsen și Henrik Mortensen (Danemarca), iar returul de Jonas Eliasson și Anton Palsson (Islanda).

 

Între cele două partide din a doua competiție valorică intercluburi din Europa, Minaur va juca meciul de debut în ediția 2022-2023 a Ligii Naționale, pe teren propriu, cu CSU Suceava (miercuri, 31 august, ora 18.00) – termenul inițial a fost amânat, meciul fiind reprogramat. De asmenea, la 3 zile după returul european cu Ferencvárosi, Minaur va disputa meciul din etapa a doua a Ligii Naționale, miercuri, 7 septembrie, de la ora 18.00, la Baia Mare, cu CSM București.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here