ELECTORAL – Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: Împreună cu Ioan Doru Dăncuș, facem echipă pentru Baia Mare și pentru Maramureș

10
3467
Ioan Doru Dăncuș și Gabriel Zetea

DECIZIE PSD MARAMUREȘ. Nu spun un lucru nou: tot ce dăinuiește se construiește, dacă avem credință. Noi avem credință și mai avem ceva important – încredere în Maramureș, în Baia Mare, în maramureșeni și în băimăreni.

 

Lucrurile durabile se fac cu încredere și competență, cu oameni destoinici care iubesc Maramureșul și Baia Mare, cu oameni care iubesc fiecare comunitate a acestui frumos județ. De aceea ne-am dorit să aducem în fața băimărenilor și a maramureșenilor oameni ai locului care sunt aproape de ideile comunității, oameni față de care am avut întotdeauna nu doar respect ci și încredere, oameni alături de care am simțit că putem clădi un viitor mai bun pentru Baia Mare, pentru Maramureș. Unul dintre acești oameni este Doru Dăncuș, candidatul PSD pentru Primaria Municipiului Baia Mare, un prieten, pe care îl știu de mulți ani și care mi-a fost alături în drumul politic. Cum eu am încredere și mă bazez pe el și băimărenii pot avea încredere că își va pune competența, deja-dovedită, în slujba orașului și în următorii 4 ani!

 

În 9 iunie, în ziua alegerilor locale vom veni cu încredere în fața maramureșenilor și a băimărenilor cu un mesaj puternic de unitate și încredere în viitorul nostru comun. Doru Dăncuș nu va fi doar un primar al Municipiul Baia Mare, ci un primar al tuturor băimărenilor, un lider care înțelege și îmbrățișează diversitatea și nevoile fiecărui locuitor al orașului nostru.

 

Am lucrat, în calitate de președinte al Consiliului Județean, alături de Doru Dăncus în administrația județeană și am colaborat strâns în timpul mandatului său de primar interimar. Am văzut seriozitatea și dedicarea cu care și-a asumat această responsabilitate. Mă bucur să îl văd mereu printre oameni, conectat la nevoile lor, fiind un primar care ia pulsul fiecărui cartier, al fiecărui băimărean.

 

Am încredere că, prin toate acțiunile sale, Doru Dăncus va demonstra că este preocupat să facă administrație, să construiască pentru oameni și nu să facă politică pentru partide. Am încredere că va fi un lider dedicat și empatic, gata să aducă schimbarea de care orașul nostru are atâta nevoie.

 

Personal, am încredere că voi contribui decisiv la reluarea parcursului ascendent al județului nostru din calitatea de președinte al Consiliului Județean. Voi iniția și voi duce la bun-sfârșit proiecte serioase și durabile într-un singur mandat, așa cum am dovedit că știu și pot. Încrederea în Maramureș, în locurile noastre unice, în oameni și în tradiții, mă va ghida în a lua cele mai bune decizii.

 

Am încredere în Baia Mare și în Maramureș și am încredere în băimărenii și maramureșenii vor alege competența și profesionalismul în 9 iunie!

 

Gabriel Valer Zetea, președinte PSD Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

10 COMENTARII

  1. O prezentare trunchiata si nesincera. Dl Zetea a colaborat cu ID Dancus la CJMM, stim cum si stim cu ce foloase… Apoi a colaborat cu” dedicatul” Dancus in perioada de primar interimar. Dar…dle Zetea, despre perioada cand a fost adjunctul primarului penal si timp de 3 ani a fost invizibil in Baia Mare, ce aveti a ne spune? Mai lipseste sa-l luati in echipa pe Ioachim-Făt si ati rezolvat problema SMID si depozitul de la Fărcașa!

  2. DA ! CE EXEMPLU DA DOMNUL ZETEA , CAND CHIAR EL ARUNCA TIGARA PE JOS CU NONSALANTA !!!!???? PANA ACUM CE ATI FACUT ? ORASUL COLCAIE DE MIZERIE !!! SPATII VERZI I,NGRIJITE, NEGLIJENT !!! CONSTRUCTII DE BLOCURI INGESUITE ? FATADELE RECENT FACUTE SUNT URATE SI DECOJITE !!!!??, BANCI STRICATE , RUPTE SI FIRCALITE , MURDARE ? COSURI DEJA STRICATE !!??? PASAJUL DE LA SASAR INGUST PT ATATA POPULATIE !!! COPII CU TROTINETE , BICICLETE , OAMENI , TINERI LA PLIMBARE NE INGHESIIM SI DEPASIM PERIMETRUL BETONAT !!!!! MIZERIE SI ACOLO DEJA !!!!! DE CE SUNT CHELTUITI AIUREA BANIII CONTRIBUABILILOR SI NIMENI NU DA SOCOTEALA PT PROASTA GESTIONARE SI A ORASULUI SI A BANILOR !? DE CE NU SE APLICA LEGILE CORECT ORIUNDE SE IMPUNE EA !? IN TARA ASTA , IN ORASUL ASTA !? ATI VAZUT CIMITIRELE CE MURDARE SUNT !!!??? CINE CREDETI CA MAI ARE INCREDERE CAND TOATA LUMEA VEDE I CLUSIV VOI , IN CE HAL ATI ADUS ORASUL !!!??? SI TOT UNDE SUNT NEREGULI !??? SA VA FIE RUSINE !!! CALCATI CU NERUSINARE SANGELE EROILOR IN PICIOARE SI INCREDEREA CONTEMPORANILOR !!!!! FAPTELE VORBESC !!!!

  3. Cre…lor. Bogdan n-a făcut nimic? Sunteți chiar nesimțiți. Ce a făcut Zetea cât a condus județul? Ruina cre…lor.
    [Comentariu moderat pentru limbaj excesiv]

  4. E gata de Ionel Bogdan. Asta și merită. Din orice poziție, chiar și vice Dănțăuș e sluga perfectă a lui Zetea. Aia a fost și la CJ. Dacă e primar e clar, dacă ajunge vice Bogdan e blocat. Ionel Bogdan = moartea PNL. Asta și merită. Un partid cu un singur loc, pentru mama lui Kake.

  5. Păi bine măi Zetea ,tu vii cu locotenentul pușcăriașului și vrei ca băimărenii să- l aleagă primar? Vrei să continue hoțiile fostului?

  6. Teoretic , orice politician candidat , oriunde , pentru orice funcție înaltă , functie de prim conducator , vrea sa fie ales pentru a face cat mai mult bine comunității din care face parte .
    Practic , dacă instituțiile Statului și-ar face treaba pe bune , atenți fiind mereu la absolut orice semnează câștigătorii ( și mai ales pe ce sume și pt cine ) , absolut nici unul dintre ei , politicienii , de oriunde din Romania , nu ar mai candida !
    Din păcate , acele instituții nu funcționează , iar majoritatea votanților poartă ,,obloane de cal,, .
    Asta-i Romania nooormala , la 34 de ani de la Revoluție !
    AMIN !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here