EFECT – După eșecul rușinos al Minaur Baia Mare în EHF European Cup, antrenorul Adrian Petrea a fost înlocuit cu secundul Alexandru Sabou

1
705
Alexandru Sabou, Adrian Petrea

MINAUR BAIA MARE. Antrenorul echipei de handbal masculin Minaur Baia Mare, Adrian Petrea, a fost demis (varianta oficială este “conducerea clubului și antrenorul au ajuns la o înțelegere amiabială privind  încheierea raporturilor contractuale dintre părţi”), după evoluția deplorabilă în cupele europene, echipa băimăreană fiind umilită de ratarea calificării în semifinalele EHF European Cup, după ce a fost depășită de echipa cipriotă Sabbianco Anorthosis Famagusta.

 

Petrea a venit la Minaur din postura de antrenor secund la lotul național, semnând în 24 iulie 2020 un contract pe un an. În funcția de antrenor principal a fost promovat, până la finalul campionatului, de secundul Alexandru Sabou. Joi, 1 aprilie, și  vineri, 2 aprilie, Minaur întâlnește în campionat CSM Reșița și CSM Bacău.

 

* Foto: @ CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Numirea lui SABOU pentru acest final este o solutie de avarie,dar in nici un caz o varianta pentru a realiza PERFORMANTA.
    Sa speram ca cei din conducere nu vor avea clipe de ratacire si sa ne trezim cu FOTONEA.
    Daca vrem sa iesim din aceasta mediocritate,avem nevoie de antrenori cu personalitate si experienta.
    Este suficient sa punem in balanta perioada cu LARS WALTERS si PLANTIN,in comparatie cu restul.
    Ramine sa ne dovedeasca finantatorul,respectiv PRIMARIA daca vrea performanta sau este doar o forma de scurgere a banului public.Daca ar fi sa pariez un 1 leu,as paria ca MINAUR va ramine doar o vaca de muls !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here