RUGBY – Știința Baia Mare dă un titular și o rezervă în meciul României cu Rusia

0
167

NAȚIONALA. Centrul de origine tongană Sione Fakaosilea (CSM Știința Baia Mare) a fost anunțat titular în meciul pe care îl dispută astăzi naționala României cu Rusia, meci contând pentru Rugby Europe International Championship (REIC). Fakaosilea a înscris singurul eseu al tricolorilor în ultimul meci al naționalei, cel pierdut cu Spania, în deplasare. Antrenorul galez al Stejarilor, Lynn Howells, a menționat că pe banca de rezerve se va afla alt component al echipei maramureșene, vicecampioană națională, pilierul Constantin Pristăviţă.

 

Pentru partida de astăzi cu Rusia, staff-ul tehnic al echipei României a făcut şase schimbări în primul XV faţă de meciul cu Spania. România se mai poate califica la Cupa Mondială din Japonia dacă ocupa primul loc în REIC 2017/2018; dacă se clasează pe locul 2 în REIC, 2017/2018 după Georgia, calificată deja direct de la Cupa Mondială din Anglia; dacă se clasează după echipa calificată direct şi se impune într-un meci cu Portugalia, câştigătoarea Rugby Europe Trophy şi apoi în barajul tur-retur cu Samoa; dacă se impune în turneul de recalificare din noiembrie la care vor mai participa Canada, Hong Kong/Coreea de Sud şi o echipă de Africa.

 

Meciul dintre România și Rusia, contând pentru etapa a treia a REIC (în urma clasamentului final din acesta competiţie echipele vor obţine calificarea pentru Cupa Mondială din Japonia), se desfășoară sâmbătă, 3 martie, de la ora 16, în Cluj-Napoca.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here