RUGBY – Știința Baia Mare dă un titular și o rezervă în meciul României cu Rusia

0
77

NAȚIONALA. Centrul de origine tongană Sione Fakaosilea (CSM Știința Baia Mare) a fost anunțat titular în meciul pe care îl dispută astăzi naționala României cu Rusia, meci contând pentru Rugby Europe International Championship (REIC). Fakaosilea a înscris singurul eseu al tricolorilor în ultimul meci al naționalei, cel pierdut cu Spania, în deplasare. Antrenorul galez al Stejarilor, Lynn Howells, a menționat că pe banca de rezerve se va afla alt component al echipei maramureșene, vicecampioană națională, pilierul Constantin Pristăviţă.

 

Pentru partida de astăzi cu Rusia, staff-ul tehnic al echipei României a făcut şase schimbări în primul XV faţă de meciul cu Spania. România se mai poate califica la Cupa Mondială din Japonia dacă ocupa primul loc în REIC 2017/2018; dacă se clasează pe locul 2 în REIC, 2017/2018 după Georgia, calificată deja direct de la Cupa Mondială din Anglia; dacă se clasează după echipa calificată direct şi se impune într-un meci cu Portugalia, câştigătoarea Rugby Europe Trophy şi apoi în barajul tur-retur cu Samoa; dacă se impune în turneul de recalificare din noiembrie la care vor mai participa Canada, Hong Kong/Coreea de Sud şi o echipă de Africa.

 

Meciul dintre România și Rusia, contând pentru etapa a treia a REIC (în urma clasamentului final din acesta competiţie echipele vor obţine calificarea pentru Cupa Mondială din Japonia), se desfășoară sâmbătă, 3 martie, de la ora 16, în Cluj-Napoca.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ