DECIZIE GUVERNAMENTALĂ – Rudolf Stauder (PNL) a fost numit oficial subprefect al județului Maramureș

0
1082

NUMIRE. Așa cum 2mnews va anunțat în premieră încă din 4 martie 2021 (detalii AICI), liberalul Rudolf Stauder (41 de ani) a fost numit, în ședința Guvernului din 31 martie, subprefect al județului Maramureș.

 

Rudolf „Rudi” Stauder, originar din Seini, a fost consilier județean în mandatul precedent (2016-2020), este absolvent al Facultății de Științe – specializarea Economie (2003) și specializarea Management (2006) la Universitatea de Nord Baia Mare. Este căsătorit și are un copil (o fetiță).

 

Vă reamintim că în urma negocierilor dintre cele 3 partide de la guvernare (PNL – USR PLUS – UDMR), s-a decis ca în fiecare județ să se suplimenteze numărul de subprefecți (de la 1 la 2), pentru ca fiecare din cele 3 partide să fie reprezentate în instituțiile prefecților. Astfel, în județul Maramureș postul de prefect a revenit USR PLUS (Vlad Emanuel Duruș), iar posturile de subprefecți au revenit UDMR (Krizsanovszki Enikő Erzsebet) și PNL (Rudolf Stauder) – primii doi au fost deja numiți, numirea lui Stauder având loc în ultima zi a lunii martie 2021.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here